Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

07.11.2012

ECR-Ausztria Infonap

ECR-Austria Infotag 2012

Ismét több mint 400 érdeklődő résztvevő jelent meg a kereskedelemből, iparból, logisztikából, elektronikából, csomagolástechnikából és további szektorokból az ECR-Ausztria Infonapon azért, hogy tájékozódjon az iparági trendekről és innovációkról. A „Passion for growth“ mottó szellemében neves előadók prezentálták a lehetőségeket, elméleteket és a legjobb gyakorlati példákat arról, hogyan generálható növekedés egy kihívásokkal teli időszakban.

Mag. Roman Rafreider, az ORF televízió moderátora vezetésével a kerekasztal beszélgetés keretén belül a kereskedelem és az ipar kiemelkedő képviselői értekeztek a fogyasztók még jobb kiszolgálásáról, innovatív stratégiák és új értékesítési elméletek segítségével.

Új technológiák is bemutatkoztak a kongresszuson a GS1 Austria háza tájáról. Itt kell megemlíteni a GS1 DataBar-t, az új vonalkódszimbólumot a vásárlás helyének (POS) szolgálatában. Ez lehetővé teszi a nyers termékazonosításon felül töbletinformációk, mint szavatossági idő, tömeg és egyéb jellemzők megjelenítését a vonalkódszimbólumban. Ezen felül 2013 közepén indul a GS1 Austria SYNC adatbázis, egy megoldás a termékadatok megbízható, gyors és egyszerű továbbítására szállítók és kereskedők között.

Az EDITEL Austria is képviseltette magát az ECR-Ausztria Infonapon, és kihasználta a személyes beszélgetések lehetőségét az elektronikus adatcsere előnyeinek hangsúlyozására a fenntartható árubeszerzés kapcsán.

EDITEL Partnerhálózat