A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

07.11.2012

ECR-Ausztria Infonap

ECR-Austria Infotag 2012

Ismét több mint 400 érdeklődő résztvevő jelent meg a kereskedelemből, iparból, logisztikából, elektronikából, csomagolástechnikából és további szektorokból az ECR-Ausztria Infonapon azért, hogy tájékozódjon az iparági trendekről és innovációkról. A „Passion for growth“ mottó szellemében neves előadók prezentálták a lehetőségeket, elméleteket és a legjobb gyakorlati példákat arról, hogyan generálható növekedés egy kihívásokkal teli időszakban.

Mag. Roman Rafreider, az ORF televízió moderátora vezetésével a kerekasztal beszélgetés keretén belül a kereskedelem és az ipar kiemelkedő képviselői értekeztek a fogyasztók még jobb kiszolgálásáról, innovatív stratégiák és új értékesítési elméletek segítségével.

Új technológiák is bemutatkoztak a kongresszuson a GS1 Austria háza tájáról. Itt kell megemlíteni a GS1 DataBar-t, az új vonalkódszimbólumot a vásárlás helyének (POS) szolgálatában. Ez lehetővé teszi a nyers termékazonosításon felül töbletinformációk, mint szavatossági idő, tömeg és egyéb jellemzők megjelenítését a vonalkódszimbólumban. Ezen felül 2013 közepén indul a GS1 Austria SYNC adatbázis, egy megoldás a termékadatok megbízható, gyors és egyszerű továbbítására szállítók és kereskedők között.

Az EDITEL Austria is képviseltette magát az ECR-Ausztria Infonapon, és kihasználta a személyes beszélgetések lehetőségét az elektronikus adatcsere előnyeinek hangsúlyozására a fenntartható árubeszerzés kapcsán.