Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

11.12.2015

Digitális létesítményüzemeltetés

ISS

AZ ISS Ausztriában 12 telephellyel és több, mint 7.500 munkatárssal képviselteti magát, amivel az ország egyik legnagyobb munkaadójának számít. Most a cég az a saját könyvelését tette gördülékenyebbé: közel 3.000 papíralapú számlát a továbbiakban teljesen elektronikus formában kezel majd, az EDI (elektronikus adatcsere) segítségével.

Létesítménymenedzsmenttel foglalkozunk a legkülönbözőbb ágazatokban és területeken. Ebből kifolyólag elég összetett ügyfélkörrel rendelkezünk, és számos helyszínen dolgozunk. Eddig a különféle ügyfelektől beérkező számlákat kézzel dolgoztuk fel, ami fáradságos munka volt, tele hibalehetőségekkel. Most már minden automatikusan zajlik: nincs többé körülményes szkennelés, kézi adatellenőrzés és adatbevitel az ERP-rendszerbe. Ezzel havonta egy fél heti munkát spórolunk meg a könyvelésünkön: ennél meggyőzőbb érv nem is kellett a kollegáknak

Harald Denk, az ISS IT vezetője

Gyors átállás

A technikai átállásban az EDI szolgáltató EDITEL segített az ISS-nek.

A számlaadatok közvetlenül az ISS saját ERP rendszerébe integrálhatóak, csakúgy, mint az ügyfeleinél is, így nem csak az adatok gyors cseréjét, de az automatikus feldolgozásukat is garantálni tudjuk. Az adatok az eXite® EDI platformján keresztül jutnak el egyik cégtől a másikig. Ez a felület egy biztonságos, valós idejű adatcserét biztosít, ezenkívül bármikor lehetővé teszi további, új üzleti partnerek zökkenőmentes bevonását is.

Björn Neumann, az EDITEL Projektmenedzsere

Az elektronikus számlaforgalom további partnerekre való kiterjesztése a következő hónapok célkitűzése. “A számlafeldolgozás már most is sokkal hatékonyabb nálunk, mint korábban. Így természetesen ideális lenne a jövőben minden üzleti partnerünkkel átállni az elektronikus számlázásra” – magyarázza Denk.

Az együttműködés legfőbb eredményei:

 • EDI a létesítménykezelésben
 • Egy elektronikus és teljesen automatikus számlázási folyamat kiépítése
 • Egyetlen egy központi kapcsolat az összes partner számára
 • Kivitelezés kevesebb, mint három hónap alatt
 • EDITEL szolgáltatások
  • EDI Kommunikáció az eXite®-on keresztül
  • EDI Integráció
  • Tanácsadás

EDITEL Partnerhálózat