Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

04.06.2018

C.S.CARGO

Kettőböl egy

C.S.Cargo

A cseh logisztikai cég, C.S. CARGO főleg olyan iparágakban tevékeny, ahol EDI nélkül ma már szinte lehetetlen boldogulni: az autóiparban és az FMCG iparágban. A különböző adatformátumok és kommunikációs protokollok közötti rugalmas átjárhatóság egyre inkább alapkövetelménynek számít. Mivel a C.S. CARGO eddig két különböző adatközvetítő plattformot használt különböző szabályozásokkal és előírásokkal, az adatformátumok közötti kívánt rugalmasság eddig jelentősen korlátozva volt a cégnél.

A megoldás: egyetlen plattform bevezetése, mely az új és a régi ügyfelek által használt adatformátumok használatát is lehetővé teszi. A legjobb megoldást az IBM-Sterling B2B Integrátora nyújtotta, mely lehetővé teszi a különböző üzleti partnerek közötti, komplex B2B folyamatok teljes intergációját. „A IBM-Sterling B2B Integrátor megoldás olyan funkciói, mint az EDI-Mapping, vagy a Business Process Modelling lehetővé teszik, hogy ügyfeleink speciális kérései is egyszerűen és hatékonyan kerüljenek feldolgozásra“ nyilatkozta Robert Matras, aki az EDITEL cseh leányvállalatának üzleti tanácsadójaként abban segíti a C.S.CARGO-t, hogy minden jelenlegi folyamat zökkenőmentesen kerüljön migrálásra az új IBM-Sterling B2B Integrátor plattformra.

"Meggyőződésünk, hogy az IBM-Sterling B2B Integrátora teljes mértékben kielégíti a szükségleteinket és reméljük, hogy a jövőben stratégiai fontosságú integrációs megoldásként használhatjuk a vállalat minden üzleti folyamatában".

Libor Maňásek, a C.S. CARGO ügyvezetője

Röviden

  • Egyetlen EDI plattform, mely a partnerek különböző igényeire
  • A megoldás: IBM Sterling B2B Integrátor
  • A komplex B2B folyamatok egyszerűen és hatékonyan kerülnek feldolgozásra
  • Teljes rugalmasság a különböző adatformátumok és kommunikációs protokollok között

A C.S.CARGO a.s.

C.S.Cargo

Az C.S.CARGO, melyet 1995-ben, mint helyi fuvarozóvállalat alapítottak meg a csehországi Jičín-ben, ma már 4,6 Mrd. CZK éves forgalmával és 1.700 munkavállalójával Közép-Európa vezető fuvarozó és logisztikai vállalatának számít. Habár a cég elsősorban az autóiparban nyújt logisztikai szolgáltatásokat, időközben az C.S.CARGO már az élelmiszer-, az építő-, az elektronikai és a fogyasztási cikkek iparában is vezető szolgáltatónak számít Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában is.

EDITEL Partnerhálózat