Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

13.12.2017

Beskyd Fryčovice

Az üzleti folyamatok még hatékonyabbak az EDI-vel

Beskyd

A cseh Beskyd Fryčovice a.s nagy tradícióval rendelkezik az élelmiszeriparban és a kereskedelemben, egészen 1969-es megalapítása óta. Alapkínálata a csomagolt burgonyától kezdve a feldolgozott burgonya termékeken át, fagyasztott és kevert zöldégárut is magába foglal. A Beskyd Fryčovice jelenleg 12 üzleti partnerével használ EDI Kommunikációt (Ahold, Makro, Billa, TESCO, Globus, KFC és a Rohlik.cz), és küld többek között elektronikus megrendeléseket, szállítóleveleket, számlákat és raktárkészlet jelentéseket (ORDERS, INVOIC, DESADV, APERAK, COMDIS, AUTACK, INVRPT, CONTRL). Az EDI Kommunikáció erős és hatékony üzleti kapcsolatot garantál számára az ügyfelekkel, a nagykereskedőkkel és a logisztikai szereplőkkel is.

Az EDI haszna kézzelfogható mind régi és új szerződéses ügyfeleinknél is. A üzleti folyamataink, elsősorban a megrendelés és a számlázás sokkal hatékonyabbak lettek az EDI-nek köszönhetően. Havonta közel 5000 megrendelést adunk fel, 600 számlát és 500 szállítási értesítést állítunk ki, és az EDI segítségével 16 tiszta munkaórát spórolunk meg.

Jakub Štegner, a cég senior gazadasági felelőse

EDITEL Partnerhálózat