Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

30.08.2017

Az integrált EDI kapcsolat előnyei

Helyes terméktörzsadatok, az aktuális igényeknek megfelelő szállítmányok, hatékony termelési tervek, és hasonló kihívások jelentik a gasztronómia, az üzemi étkeztetés és a vendéglátás területén tevékenykedő cégek mindennapjait. Hogy ezeknek a kihívásoknak hatékonyan és a minél kevesebb ráfordítással meg tudjanak felelni, az árubeszerzés/ERP és az EDI menedzsment közötti jól működő kapcsolat elengedhetetlen.

Az EDI szakértő EDITEL és a szofrverszolgáltató Delegate már évek óta együttműködnek a szolgáltatásaik közötti gördülékeny kommunikáció érdekében. Ennek eredményeként ügyfeleink részére átfogó Delegate szoftver megoldások állnak rendelkezésre, melyek a beszerzéstől a termelés tervezésig a teljes működési folyamatot átfogják. Ezeket egészíti ki az üzleti dokumentumok biztonságos és átlátható valós idejű cseréje az ügyfelek, a termelők és a szállítók között az EDITEL által biztosított EDI megoldáson, az eXite®-on keresztül.

A folyamatok intergált összekapcsolása az eXite®-tal lehetővé teszi, hogy számos üzleti partner egyetlen kapcsolaton keresztül legyen elérhető, és hogy az üzleti adatok automatikusan kerüljenek feldolgozásra a Delegate rendszerében. Így a gasztronómiai és vendéglátóipari cégek mindig aktuális és átfogó képet kaphatnak a teljes árubeszerzési folyamataikról, ami lehetővé teszi számukra, hogy a lehető leggyorsabban reagáljanak az eltérésekre. A hibás szállítások, az időigényes manuális munka és a pontatlan adatbevitel ezzel kiküszöbölhetővé válik.

Egyszerű EDI-kapcsolat a szállítókkal az EDI szolgáltatás, eXite és az árugazdálgodási renszer, Delegate integrált ésszekapcsolásának köszönhetően
Egyszerű EDI-kapcsolat az integrált EDI-platformmal.
Az automatizált EDI folyamatok elsősorban az árubeszerzést tezsik hatékonyabbá a vendéglátó cégek számára. (® Wavebreak, iStockphoto.com)
Delegate

A Delegate

A Delegate Csoport a világ vezető szoftergyártó, szolgáltató és tanácsadó cégeinek egyike a gasztronómia, közösségi ellátás, catering és egeszségügy területén. A modulárisan felépülő Delegate megoldások a teljes üzleti folyamatot támogatják a beszerzéstől, a receptek kezelésén, az étlap és a termelés megtervezésén, valamint az üzleti beszámolók ütemezésén át, egészen a páciensek és vendégek ételkívánságainak rendszerezéséig a kórházakban és az idős otthonokban. Több mint 400 ügyfél a világ több, mint 120 országában bízza folyamatait naponta a Delegate szoftver megoldásaira.

https://www.delegate-group.com

EDITEL Partnerhálózat