Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

29.10.2015

Az EDITEL sikeresen megfelelt az ISAE 3402/ II típusú ellenőrzésen

Az elektronikus adatcserével foglalkozó EDITEL sikeresen megfelelt az ISAE 3402 II-es típusú ellenőrzésen, mely a cég belső irányítási rendszerét vizsgálta. Az audit a minőségbiztosításra vonatkozó intézkedéseket elemezte az ügyfelek számára kínált szolgáltatások körében. A biztonság, az alkalmazások és programok fejlesztéseinek minősége (változásmenedzsment), valamint a belső támogatási rendszer is vizsgálat alá került. Az auditot az Ernst & Young független audit cég végezte.

ISAE (International Standard on Assurance Engagements) 3402 egy nemzetközileg elismert auditálási formája a belső ellenőrzés rendszereknek. Az I-es típusú ellenőrzés a rendszer felépítését vizsgálja, míg a II-es típusú egy gyakorlati ellenőrzést is magába foglal, mely során az adott belső ellenőrzési rendszert több, mint hat hónapon keresztül figyelik meg működés közben, így garantálva a lehető legszigorúbb és legmegbízhatóbb értékelést. Az EDITEL maradéktalanul teljesítette minden kritériumát az ISAE II-es típusú ellenőrzésnek. Ezzel mind a vállalat, mind pedig ügyfelei is mérhető adatokkal győződhetnek meg a belső ellenőrzési rendszer biztonságos és hatékony működéséről, illetve folyamatos felülvizsgálatáról, hiszen a rendszert az audit lezárása után Is rendszeresen ellenőrzik és fejlesztik.

Minőségbiztosítási rendszerünk kimagasló minősége garantálja, hogy EDI szolgáltatásunk biztonságos és megbízható, illetve, hogy a rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan igazodik ügyfeleink változó igényeihez. Ezért kiemelkedően fontosnak tartjuk e folyamatok állandó felülvizsgálatát és javítását. A sikeresen lezárult ISAE 3402 audit, melyet a független Ernst & Young végzett el, bizonyítja a tényt, hogy nagyon magasra tettük a lécet a belső biztonsági rendszerünk tekintetében.

Peter Franzmair, az EDITEL ügyvezető igazgatója

EDITEL Partnerhálózat