Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

09.12.2016

Az EDITEL sikeresen megfelelt az ISAE 3402/ II típusú ellenőrzésen

ISAE 3204 II

Az elektronikus adatcserével foglalkozó EDITEL sikeresen megfelelt az ISAE 3402 II-es típusú ellenőrzésen*, mely a cég belső ellenőrzési rendszerét vizsgálta. Az auditot az Ernst & Young független auditáló cég végezte, mely során az ügyfelek számára kínált szolgáltatásokra vonatkozó minőségbiztosítási intézkedések kerültek ellenőrzésre. A biztonság, az alkalmazások és programok fejlesztéseinek minősége (változásmenedzsment), valamint a belső támogatási rendszer is górcső alá kerültek. Ezen felül idén egy külsős auditáló cég kifejezetten a biztonság szempontjából is tesztelte cégünk szolgáltatásait. Az EDITEL maradéktalanul teljesítette az ISAE II-es típusú ellenőrzés minden kritériumát.

*ISAE (International Standard on Assurance Engagements) 3402 egy nemzetközileg elismert auditálási formája a belső ellenőrzési rendszereknek.

A sikeresen lezárult ISAE 3402 audit megerősít bennünket törekvésünkben, hogy a lehető legmagasabbra tegyük a lécet a belső biztonsági rendszerünk tekintetében.

Peter Franzmair, az EDITEL ügyvezető igazgatója

EDITEL Partnerhálózat