Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

03.12.2014

Az EDITEL archiváló szolgáltatása az év IT terméke

A cseh IT magazin, a Computerworld az EDITEL archiváló megoldását, a tradeIT-et választotta a 2014-es év IT termékének. A kiválasztás folyamán a következő kritériumok voltak meghatározóak: hasznosság a felhasználó számára, ár-érték arány és az innováció foka.

Az EDITEL felhasználóbarát, költségtakarékos és innovatív alkalmazásával jeleskedett a pályázaton. Az EDITEL szolgáltatásával megvalósul a különböző elektronikus üzleti dokumentumok törvényi előírásoknak megfelelő hosszú távú archiválása. A magas fokú biztonsági standardok garantálják a dokumentumok megbízható és biztonságos archiválását. Ezek az okmányok ezután egy könyvvizsgálás esetén eredeti formátumban vagy másolatként bármikor lehívhatóak a rendszerből.

8 kategóriában volt lehetőség pályázni a a Computerworld neves díjáért, melynek célja a jővőorientált technológia és IT megoldások támogatása és kitüntetése.

Képgaléria

IT product of the year
Balról jobbra: Tomáš Vršecký, senior consultant EDITEL CZ, Robert Matras, technikai
tanácsadó EDITEL CZ, Radan Dolejš, a Computerworld magazin főszerkesztője
IT product of the year
A különböző kategóriákban győztes pályázók

EDITEL Partnerhálózat