Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

11.05.2016

Az EDITEL a Sodexo Németország EDI partnere

Sodexo Logo

Az osztrák Sodexo sikeres EDI átállása után a cég Németországban is igénybe veszi az az EDITEL EDI szolgáltatásait. Az EDITEL az ERP szolgáltató Delegate-tel közösen kapott megbízást a Sodexo több, mint 400 telephelyén a rendelések elektronikus (EDI) átállítására.

Az átállás első fázisában az elektronikus termékadatok (PRICAT), a megrendelések (ORDERS) és a szállítólevelek (DESADV) cseréje történik meg a Sodexo Németország és beszállítói között. A második fázis célkitűzései között pedig a számlázás elektronikus kivitelezése szerepel. Az adatcsere, csakúgy, mint Ausztriában itt is az EDITEL eXite® platformján megy végbe.

Az osztrák sikerek után, nagyon örülünk, hogy Németországban is az EDITEL-lel dolgozhatunk együtt. Így nem csak gördülékenyebbé tudjuk tenni a rendelési folyamatainkat, de nemzetközi szinten is össze tudjuk őket hangolni. A továbbiakban a svájci leányvállalat átállását is tervezzük.

Susanne Sperlich, a Sodexo D|A|CH régiójának beszerzési igazgatója

Az eXite® felületén végbemenő biztonságos és áttekinthető adatcsere mellett az EDITEL segítségével az adatok automatikusan bekerülnek a cég ERP rendszerébe is. Az EDITEL az átállást a Sodexo beszállítói számára biztosított tanácsadással is támogatja, és garantálja, hogy egy előre meghatározott időpontig a Sodexo minden üzleti partnere képes lesz elektronikus adatokat fogadni.

Az EDI infrastruktúra országhatárokon átívelő, központi kibővítése ideális megoldás minden nemzetközi cég számára, akik az elektronikus adatcseréből (EDI) származó előnyöket maradéktalanul ki szeretnék használni. Örömünkre szolgál, hogy EDI tapasztalatainkat most a Sodexo szolgálatába állíthatjuk, hogy együtt alakítsuk ki a cég számára legoptimálisabb megoldást.

Björn Neumann, az EDITEL projektmenedzsere


EDITEL Kapcsolattartó

Hernádi Gábor

Tovább információért az EDI alkalmazásáról a HORECA szektorban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz!

Hernádi Gábor, Key Account Manager
+36/23/504 847
hernadi(kukac)editel.hu


EDITEL Partnerhálózat