Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

09.12.2016

Az EDITEL a NÉNYP HORECA munkacsoportjában

NÉNYP

A Földművelésügyi Minisztérium és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. által kezdeményezett Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform célja, hogy a jogszabályi környezet megismertetésével, a legjobb gyakorlatok bemutatásával, folyamatos kommunikációval és a szükséges kapcsolatrendszer kiépítésével segítse az élelmiszeripar szereplőit nyomonkövetési kötelezettségeik teljesítésében. A Platform HORECA munkacsoport megbeszélésén a három szakmai előadás közül egyet Hernádi Gábor az EDITEL Magyarország képviseltében tartotta.

Hernádi elsősorban a EDI alapú árkatalógus (PRICAT) előnyeit emelte ki, melyben a termékinformációk könnyedén aktualizálhatók és a európai uniós jogszabályok által előírt élelmiszerinformációkkal is automatikusan bővíthetők. Továbbá pedig, mivel a legtöbb HORECA szektorban tevékenykedő cég a nemzetközi piacon, illetve egyéb kapcsolódó iparágakban (pl.: épületmenedzsment, takarítószolgáltatás, stb.) is aktív, az EDITEL által kínált határokon és iparágakon átívelő integrált megoldások kifejezetten hatékonyan alkalmazhatók a magyar HORECA szektroban.

EDITEL Partnerhálózat