Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

21.10.2012

Az EDI meghódítja a gasztronómiát és a szállodaipart

EDI erobert neue Branchen

Számos további gasztronómiai vállalat és szállodalánc mellett a Falkensteiner hotelcsoport is megtette az első lépést az automatizált jövő érdekében, és átállította vállalatirányítási rendszerét az elektronikus adatcserére (EDI). 2012. október 17-én az EDITEL üzleti reggelijén Stefan Unterlader az FMTG IMS koordinátora számolt be a az EDI előnyeiről.

A gasztronómiai szektor és a szállodaipar számára a folyamatos és sikeres működés érdekében elengedhetetlen a megbízható árubeszerzés. Mi lehet a megoldás a megrendelések, számlák és készletjelentések fárasztó manuális feldolgozásának áthidalására? A Falkensteiner hotelcsoport (FMTG) véghezvitte a folyamatot, és EDI alapúra állította a vállalatirányítási rendszerét. Így a vállalat az iparág úttörői közé lépve átfogó EDI megoldással rendelkezik.

A 2012. október 17-én megrendezett EDITEL üzleti reggelin az FMTG IMS koordinátora, Stefan Unterlader számolt be az EDI előnyeiről a gasztronómiában és a szállodaiparban: „Számunkra fontos volt a megrendelési folyamat leegyszerűsítése. Az EDI révén az adatok egyetlen interfészre (eXite®) futnak be, továbbá az adatkezelés jelentős egyszerűsítésre került az adatok beolvasásával. Ez összességében az IT tehermentesítésével járt.” A Felkensteiner példája megmutatja: Az elektronikus adatcsere gyorsabbá, nyomonkövethetővé és fenntarthatóvá teszi a megrendelési folyamatot a szállodák és a gasztronómiai vállalatok számára. Annak érdekében, hogy az árubeszerzés hatékonyan és költségtakarékosan legyen megvalósítható az iparág részére a következő szabványok kerültek definiálásra: terméktörzsadatok (PRICAT), megrendelési adatok (ORDERS), szállítólevelek (DESADV) és számlaadatok (INVOIC).

Szintén tervezi az EDI bevezetését? Az EDITEL szívesen ad tanácsot Önnek:

Kapcsolat
EDITEL Hungary Kft.
Hernádi Gábor
Key Account Manager
Mobil: +36 /30 / 300 1393
E-Mail: hernadi(kukac)editel.hu
www.editel.hu

EDITEL Partnerhálózat