Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

12.06.2018

Ars Pantheon

Ars Pantheon: az EDITEL Adria új partnere

Ars Pantheon

2004-es megalakulása óta a zágrábi székhelyű horvát Ars Pantheon saját Pantheon ERP rendszerének és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások forgalmazásával foglalkozik. Vállalati szoftverei könnyű átalakíthatóságuk és a kapcsolódó kiegészíthető funkciók nagy száma miatt kiváló megoldást nyújtanak olyan gyorsan növekvő cégek számára, akiknek fontos a megbízhatóság. Az rendelkezésre álló funkciók sokszínűsége lehetővé teszi, hogy az ERP rendszert a vállalat minden osztálya, a cévezetéstől a salesen át a könyvelésig saját céljaira használja.

Mint a DataLab Pantheon első horvátországi partere, az Ars Pantheon sikeres projekteket tudhat maga mögött a kereskedelemben, a szolgáltatások és a turizmus területén, az erdészetben, a gyógyszeriparban, valamint a banki szektorban is. Az ügyfelek széles skálája, a jelentős szakmai tapasztalat, és a hasonló törekvések miatt a rendszerfejlesztés területén az Ars Pantheont az EDITEL Adria idális partnere. Az együttműködés során az EDITEL Adria még jobb és személyre szabottabb szolgáltatást tud nyújtani, mint eddig.

"Számunkra minden együttmőködés jó nevű ERP szolgáltatókkal stratégiai jelentőséggel bír. Ez a szakmai kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy még hatékonyabb megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek a jövőben".

Božidar Bajsič az EDITEL Adria ügyvezető igazgatója

EDITEL Partnerhálózat