A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

13.12.2017

Alpine Electronics

A cél: EDI minden beszállítóval

Alpine Electronics

A megrendelések gyorsabb feldolgozása, magasabb adatminőség, átlátható és nyomonkövethető adatok…ez csak nehány előny, ami miatt az Alpine Electronics a jövőben még inkább erősíteni szeretné az EDI használatát beszállítóti körében. Az Alpine Electronics magyar leányvállalata már közel 20 beszállítóval cserél elektronikus EDI üzeneteket, a megrendelésektől (ORDERS) kezdve, a szállítólveleken (DESADV) át, a raktárjelentésekig (INVRPT).

Célul tűztük ki, hogy a jövőben az üzleti tranzakcióinkat minden beszállítónkkal elektronikus formában bonyolítsuk.

Varga-Borsath Éva, Alpine Electronics Magyarország

Ennek a célnak az érdekében az Alpine Electronics beszállítóit széles körben informálja az EDI előnyeiről, hogy felkeltse érdeklődésüket használata iránt. Ennek kezdő állomása a cég 2017-es évértékelő konferenciája volt, amelynek témája tövbbek között az EDI és a benne rejlő üzleti lehetőségek voltak. Az EDITEL támogatja a Alpine-t mind a know-how átadásával, mind a további beszállítók problémamentes átállásával is.

Röviden

 • Az Alpine széles körben informálja a beszállítóit az EDI működéséről és használatának előnyeiről
 • A legfontosabb előnyök
  • A tranzakciós költségek csökkenése a logisztika területén
  • Jobb adatminőség
  • A megrendelések gyorsabb feldolgozása
  • Nagyobb átláthatóság és nyomonkövethetőség
 • Cél: az EDI használata minden beszállítóval
 •  

Alpine

Az Alpine Electronics Inc

A japán Alpine Electronics a világ vezető audió-, navigációs- és multimédarendszer gyártói és forgalmazói közé tartozik a gépjárműiparban. A saját neve által forgalmazott termékeken túl, az Alpine neves autóipari márkák számára készít személyre szabott termékeket. Leányvállalatával, gyártótelepeivel, kutató- és forgalmazócégeivel minden kontinensen képviselteti magát. A magyarországi gyártóközpont szolgálja ki az európai piacról érkező rendelések jelentős részét.