Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

13.12.2017

Alpine Electronics

A cél: EDI minden beszállítóval

Alpine Electronics

A megrendelések gyorsabb feldolgozása, magasabb adatminőség, átlátható és nyomonkövethető adatok…ez csak nehány előny, ami miatt az Alpine Electronics a jövőben még inkább erősíteni szeretné az EDI használatát beszállítóti körében. Az Alpine Electronics magyar leányvállalata már közel 20 beszállítóval cserél elektronikus EDI üzeneteket, a megrendelésektől (ORDERS) kezdve, a szállítólveleken (DESADV) át, a raktárjelentésekig (INVRPT).

Célul tűztük ki, hogy a jövőben az üzleti tranzakcióinkat minden beszállítónkkal elektronikus formában bonyolítsuk.

Varga-Borsath Éva, Alpine Electronics Magyarország

Ennek a célnak az érdekében az Alpine Electronics beszállítóit széles körben informálja az EDI előnyeiről, hogy felkeltse érdeklődésüket használata iránt. Ennek kezdő állomása a cég 2017-es évértékelő konferenciája volt, amelynek témája tövbbek között az EDI és a benne rejlő üzleti lehetőségek voltak. Az EDITEL támogatja a Alpine-t mind a know-how átadásával, mind a további beszállítók problémamentes átállásával is.

Röviden

 • Az Alpine széles körben informálja a beszállítóit az EDI működéséről és használatának előnyeiről
 • A legfontosabb előnyök
  • A tranzakciós költségek csökkenése a logisztika területén
  • Jobb adatminőség
  • A megrendelések gyorsabb feldolgozása
  • Nagyobb átláthatóság és nyomonkövethetőség
 • Cél: az EDI használata minden beszállítóval
 •  

Alpine

Az Alpine Electronics Inc

A japán Alpine Electronics a világ vezető audió-, navigációs- és multimédarendszer gyártói és forgalmazói közé tartozik a gépjárműiparban. A saját neve által forgalmazott termékeken túl, az Alpine neves autóipari márkák számára készít személyre szabott termékeket. Leányvállalatával, gyártótelepeivel, kutató- és forgalmazócégeivel minden kontinensen képviselteti magát. A magyarországi gyártóközpont szolgálja ki az európai piacról érkező rendelések jelentős részét.

EDITEL Partnerhálózat