Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

13.04.2017

Adatkezelés, mint versenyelőny

BVL Studie

Költségcsökkentés, egyedi és összetett megoldások. Ezek a legfontosabb trendek abból a 15-ből, melyeket a BVL egy átfogó tanulmány során közzétett. Az üzleti folyamatok digitalizációja, az értéklánc átláthatósága és a folyamatok összehangolása szintén fontos helyen állnak a listában.

A logisztika és a beszerzési lánc folyamataira elsősorban a digitalizácó egyre nagyobb szerepe van hatással. A digitális kompetencia és az adatok hatékony kezelése hatalmas lehetőségetek rejt minden vállalat számára. Ezek kiaknázása, mely egy bizonyos mértékű innovációt és kockázatvállalást igényel az informatikai területén, elsősorban az adatok hatékony és korszerű kezelésén múlik. Ehhez elsősorban egy bizalmi és kreatív hozzáállás kialakítása szükséges az informatikai megoldásokkal szemben szakmai és vezetői szinteken egyaránt, valamint a nélkülözhetetlen erőforrások és kompetenciák megteremtése és terjesztése a munkatársak körében. Az olyan technológiai újítások, mint az elektronikus adatcsere lehetővé teszik az összetett árubeszerzési folyamatok hatékony kezelését, ami a termelés növelésének és az egyéni vásárlói igények gyors kielégítésének is a feltétele.

EDITEL Partnerhálózat