Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

26.05.2017

A VAPIANO az EDITEL-lel lép be az EDI világába

Vapiano

Az üzleti folyamatok teljes optimalizálása áll a legfontosabb helyen a gasztronómiai óriás, VAPIANO terveiben. Az árubeszerzés és a pénztárgépek teljes megújítása mellett a VAPIANO nemrég az elektronikus adatcserét (röviden: EDI-t) is bevezette. A temék-, megrendelési és szállítási adatok cseréjének teljeskörű automatizálásához a VAPIANO egy tender folyamán az EDITEL-t bízta meg, mint EDI partnert az átállás levezetésével. Az év elejével meg is kezdődtek tesztfolyamatok, melyek során három németországi üzemben is sikeresen bevezették az EDI technológiát. Ezt először a többi németországi üzlet bevonása, majd a más országokban található éttermek bekapcsolása követi.

Vapiano

Vapiano

A cég 2002-ben –az első VAPIANO étterem hamburgi megnyitásával - az új „Friss Hétköznapi Étterem“ koncepcióval új kategóriát teremtett a gasztronómiaiparban. Ma összesen 180 VAPIANO működik a világ minden táján, 31 országban, 5 kontinensen és a cél a további terjeszkedés.

EDITEL Partnerhálózat