Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

01.06.2017

A Panteon Plus mostantól már EDITEL Adria

EDITEL Adria in Croatia

2017 februárja óta az EDITEL Ausztria horvátországi leányvállalata, a Panteon Plus hivatalosan is felvette az EDITEL Adria d.o.o. nevet. Ez a lépés egyrészt egységesíti az EDITEL Csoport megjelenését a horvát piacon, másrészt méginkább lehetővé teszi, hogy a horvát partnerek és ügyfelek a lehető legjobb támogatást kapják a helyi munkatársaktól. Az EDITEL Adria a legkorszerűbb csúcstechnológiájú EDI szolgáltatásokat kínálja ügyfeleinek 30 év több, mint 20 országban szerzett ellátási lánc tapasztalatával.

Üzleti reggeliből munkacsoport

Tavaly év végén a horvát leányvállalat megrendezte az első “Üzleti reggelit”. Az eseménysorozat célja, hogy az ügyfelek és a partnerek gyakorlaitas példákon keresztül ismerjék meg EDI előnyeit. Mindezt pedig olyan kötetlen hangulatban, ahol az ötletek és a tapasztalatok cseréje is nagy szerephez jut. Az eseményen olyan nagy sikerű cégek képviselői is részt vettek, mint a BILLA, a Kaufland, a dm drogeriemarkt, vagy a SPAR Horvátország. A találkozó egyik legígértesebb gyümölcse az “e-számlázás Horvátországon” témájával foglalkozó mukacsoport megalakulása volt. A soron következő üzleti reggelin, mely szintén nagy érdeklődésre tartott számot, a résztvevők a PDF alapú e-számla lehetőségeit vitatták meg. A következő talákozó előkészületei már folyamatban vannak. Az eseménysorozat médiapartnere az “IN Store” horvát üzleti lap.

EDITEL Partnerhálózat