Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

26.05.2017

A NAY és az EDITEL tovább bővíti együttműködését

NAY

A szlovák elektronikai nagykereskedő NAY-nél az EDI eddig elsősorban a hagyományos árubeszerzésben kapott szerepet. Amikor azonban a cég 2014-ben felvásárolta cseh „Electro World“-öt, lehetőség lett az EDI szélesebb körű, több területen való felhasználására is. Az EDITEL, aki már 2008 óta a NAY EDI partnere, a két cég közös irányítását egy egyéni e-számlázási megoldás, valamint további EDI üzenetek:Feladási értesítés (DESADV), Átvételi Értesítés (RECADV), Leltárkészlet jelentés (INVRPT) bevezetésével könnyítette meg. Idén a következő nagy cél az EDI kapcsolat több mint 100 hazai és nemzetközi szállítóra való kiterjesztése. Ezzel párhuzamosan a NAY egy új SAP rendszert is bevezetett, melynek kapcsán az EDITEL egy kifejezetten erre a rendszerre szabott EDI csatlakozást készített a cég számára.

Az EDI bevezetésével az Electro World-del való együttműködésben, az EDI használatunk kibővítésével, összkötve egy új ERP rendszerünkkel régi EDI partnerünket, az EDITEL-t bíztuk meg, aki már több mint tíz éve támogatja szaktudásával cégünk működését, mely ennek a projektnek a magas színvonalú kivitelezésében is megmutatkozott.

Pavel Jurík, BPI Manager, NAY

NAY

Az 1992-ben alapított elektronikai kereskedőcég 36 áruházával az elektronikai termékek legnagyobb forgalmazója a szlovák piacon. 2014-ben a NAY átvette a cseh eletronikai óriás, az „Electro World“ irányítását is, mellyel további 18 cseh elektronikai üzlet került a felügyelete alá, melyek továbbra is az „Electro World“ nevet viselik.

EDITEL Partnerhálózat