A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

26.05.2017

A NAY és az EDITEL tovább bővíti együttműködését

NAY

A szlovák elektronikai nagykereskedő NAY-nél az EDI eddig elsősorban a hagyományos árubeszerzésben kapott szerepet. Amikor azonban a cég 2014-ben felvásárolta cseh „Electro World“-öt, lehetőség lett az EDI szélesebb körű, több területen való felhasználására is. Az EDITEL, aki már 2008 óta a NAY EDI partnere, a két cég közös irányítását egy egyéni e-számlázási megoldás, valamint további EDI üzenetek:Feladási értesítés (DESADV), Átvételi Értesítés (RECADV), Leltárkészlet jelentés (INVRPT) bevezetésével könnyítette meg. Idén a következő nagy cél az EDI kapcsolat több mint 100 hazai és nemzetközi szállítóra való kiterjesztése. Ezzel párhuzamosan a NAY egy új SAP rendszert is bevezetett, melynek kapcsán az EDITEL egy kifejezetten erre a rendszerre szabott EDI csatlakozást készített a cég számára.

Az EDI bevezetésével az Electro World-del való együttműködésben, az EDI használatunk kibővítésével, összkötve egy új ERP rendszerünkkel régi EDI partnerünket, az EDITEL-t bíztuk meg, aki már több mint tíz éve támogatja szaktudásával cégünk működését, mely ennek a projektnek a magas színvonalú kivitelezésében is megmutatkozott.

Pavel Jurík, BPI Manager, NAY

NAY

Az 1992-ben alapított elektronikai kereskedőcég 36 áruházával az elektronikai termékek legnagyobb forgalmazója a szlovák piacon. 2014-ben a NAY átvette a cseh eletronikai óriás, az „Electro World“ irányítását is, mellyel további 18 cseh elektronikai üzlet került a felügyelete alá, melyek továbbra is az „Electro World“ nevet viselik.

További információ