Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

07.03.2012

A Lukoil Magyarország megkezdte első partnerével az EDI kommunikációt

A közös együttműködés a Lukoil és az EDITEL között több mint 10 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a Lukoil csehországi partnereivel az EDITEL CZ alakította ki az EDI kommunikációs folyamatokat. A Lukoil Kelet-Közép-Európában - Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország – a számlázási folyamatokat a partnereivel egységesen, EDI csatornán keresztül valósította meg, amelynek mostanra utolsó állomása a magyarországi bevezetés.

Az EDITEL csoport magyarországi csapatával az Editel Hungary Kft.–vel több hónapos előkészítés, tesztelés után a Lukoil Magyarország Kft. 2012. január 1-től megkezdte első partnerével az éles EDI kommunikációt.

Az éles üzemre való átállás zökkenőmentesen zajlott, ezen a csatornán keresztül történik az elektronikus számla (INVOIC) üzenet továbbítása, és a hazánkban elsőként a Lukoil által használt kereskedelmi vita (COMDIS) üzenet továbbítása. Az COMDIS üzenet az elektronikus számlázásnak a hatékonyságát növeli azzal, hogy a számla kiállító, és a számla fogadó között automatizálja az elektronikus számla fogadási folyamatot.

EDITEL Partnerhálózat