Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

30.10.2015

A jogi ügyekben is EDI

iLex Logo

Az iLex intelligens jogi szolgáltató rendszere 2015-ben elnyerte az IBM Innovációs Díját. A magyar start-up cég és az EDITEL együttműködése eredményeként a rendszernek mostantól az elektronikus adatcsere (EDI) is szerves része.

Egy cég jogi dokumentumainak kezelése kifejezetten nagy körültekintést igényel. Ennek biztosítása érdekében fejlesztette ki a magyar start-up cég, az iLex, a cégek számára kifejezetten jogi folyamataik átfogó kezelésére hivatott intelligens jogi vállalati rendszerét. A szerződések, okiratok, szabályzatok és még számos más hivatalos jogi irat egy adott vállalaton belüli hatékony kezelése, és adott üzleti partnerek közötti bizalmas cseréje nagy szakértelmet kíván – a rendszer infrastrukturális hátterének kialakításában is. Ezért fordult az iLex az EDITEL EDI szakértőihez segítségért.

Az EDITEL-lel való együttműködésnek köszönhetően, ügyfeleink számára egy az eddiginél még hatékonyabb és megbízhatóbb szolgáltatást tudunk nyújtani. A magas fokú automatizálás során a bizalmas jogi dokumentumok elektronikus úton, biztonságosan és valós időben jutnak el egyik partnertől a másikig, és ugyanilyen formában kerülnek feldolgozásra is.

dr. Ritter Marianna, az iLex alapítója és vezérigazgatója

A bizalmas jogi adatok kezelése nagyfokú biztonságot igényel. Az EDITEL eXite® platformja, melyen keresztül a dokumentumok elektronikus cseréje végbemegy, ezt teljes mértékben garantálja. Csakúgy, mint az EDITEL kifejezetten bizalmas dokumentumok hosszú távú tárolására kifejlesztett archiválási megoldása is. A jogi dokumentumok egy, a Deloitte által felülvizsgált digitális archívumban kerülnek megőrzésre, ahonnan biztonságos hozzáférés útján bármikor megtekinthetőek és letölthetőek. Átláthatóság, a jogi követelményeknek való 100%-os megfelelés, teljes automatizáltság. Többek között ezeket az előnyöket kínálja mind a belső, mind a külső vállalati jogi menedzsment területén az EDITEL és az iLex közös szolgáltatása.

Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy egy olyan innovatív magyar start-up céggel dolgozhatunk együtt, mint az iLex, hogy a vállalati jogi folyamatokat az elektronikus adatcsere (EDI) előnyei által még átláthatóbbá és biztonságosabbá tegyük. Ez a sikeres projekt is bizonyítja, hogy a hogy az EDI az árubeszerzés területén túl is hatalmas potenciállal rendelkezik az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételében.

Šata Tibor, az EDITEL Magyarország ügyvezető igazgatója


Az együttműködés legfőbb eredményei:

  • A vállalati jogi menedzsment számos területének átlátható és hatékony kezelése
  • Az iLex vállalati jogi rendszerének és az EDITEL EDI megoldásainak integrált felhasználása az iLex ügyfelek jogi dokumentumainak cseréje és megőrzése során
    • EDI Kommunikáció
    • (a Deloitte által tanusított) Digitális Archiválás
  • A jogi dokumentumok, okiratok, szabályzatok stb. automatizált, szabványosított cseréje, feldolgozása és archiválása
  • A legszigorúbb biztonsági intézkedések biztosítása az iLex ügyfeleinek a bizalmas dokumentumok átadása és archiválása során

EDITEL Partnerhálózat