A honlap böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tovább információért, kattintson ide!

Hírek

09.12.2014

A Heineken Slovensko jövedelmező projektjei

A szlovákiai Heineken, mint többéves EDI felhasználó már megtapasztalta az EDI technológia előnyeit. Annak érdekében, hogy ezt a jövőben is kamatoztassák, a következő évre vonatkozó tervek magukban foglalják az EDI infrastruktúra kibővítését. Ennek első lépése az elektronikus számlázás bevezetése, mely mind az EDI-t alkalmazó, mind pedig az EDI-t nem alkalmazó ügyfelekkel lehetővé teszi az elektronikus úton történő számlázást. Ennek eredményeképpen a Heineken ERP rendszerében generált számlák aláírással ellátva pdf formátumban online bármikor megtekinthetőek és letölthetőek.

A Heineken számára az üzleti adatok törvényi előírásoknak megfelelő archiválásának a kivitelezése is nagyon fontos volt, mely az EDITEL archív szolgáltatásával megvalósul. Ezáltal az egész archiválási időtartam alatt garantált a számlázási dokumentumok hitelessége és integrálása. Az archivált okmányok mindig rendelkezésre állnak, bármikor lehívhatóak a rendszerből, megtekinthetőek, letölthetőek és kinyomtathatóak. Az egyes üzleti folyamatok ellenőrzése és felügyelete az EDITEL business monitoring alkalmazásával történik. Ezzel nemcsak egyes adatok kiértékelése lehetséges, hanem riportok és e-mail értesítések automatikus előállítása, valamint egyéni munkafolyamatok meghatározása is.

Kitüntetett szolgáltatás

A Computerworld magazin az EDITEL archiváló megoldását a 2014-es év IT termékének jelölte. Erről részletesebben itt talál információt.