Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

09.12.2014

A Heineken Slovensko jövedelmező projektjei

A szlovákiai Heineken, mint többéves EDI felhasználó már megtapasztalta az EDI technológia előnyeit. Annak érdekében, hogy ezt a jövőben is kamatoztassák, a következő évre vonatkozó tervek magukban foglalják az EDI infrastruktúra kibővítését. Ennek első lépése az elektronikus számlázás bevezetése, mely mind az EDI-t alkalmazó, mind pedig az EDI-t nem alkalmazó ügyfelekkel lehetővé teszi az elektronikus úton történő számlázást. Ennek eredményeképpen a Heineken ERP rendszerében generált számlák aláírással ellátva pdf formátumban online bármikor megtekinthetőek és letölthetőek.

A Heineken számára az üzleti adatok törvényi előírásoknak megfelelő archiválásának a kivitelezése is nagyon fontos volt, mely az EDITEL archív szolgáltatásával megvalósul. Ezáltal az egész archiválási időtartam alatt garantált a számlázási dokumentumok hitelessége és integrálása. Az archivált okmányok mindig rendelkezésre állnak, bármikor lehívhatóak a rendszerből, megtekinthetőek, letölthetőek és kinyomtathatóak. Az egyes üzleti folyamatok ellenőrzése és felügyelete az EDITEL business monitoring alkalmazásával történik. Ezzel nemcsak egyes adatok kiértékelése lehetséges, hanem riportok és e-mail értesítések automatikus előállítása, valamint egyéni munkafolyamatok meghatározása is.

Kitüntetett szolgáltatás

A Computerworld magazin az EDITEL archiváló megoldását a 2014-es év IT termékének jelölte. Erről részletesebben itt talál információt.

EDITEL Partnerhálózat