Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Hírek

25.06.2019

A GS1 Magyarország

35 éves Jubileumát ünnepli

A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját. A nemzetközi szabványrendszer magyarországi képviselőjeként, a GS1 úttörő megoldást hozott a hazai kereskedelmi folyamatok automatizálásban.

Magyarország 1984-ben csatlako­zott a nemzetközi EAN rendszer­hez, melynek előkészítésében és lebonyolításában nagy szerepet vállalt Viszkei György, a GS1 Magyarország elnöke, aki az elmúlt évtizedekben végigkísérte a vállalat fejlődését.

„Nem csak szakmai munkában, de sikerekben is gazdag 35 év áll mö­göttünk, melynek elérésében min­denkori irányító testületeink és kollégáink mellett szakmai és stratégiai Partnereink, valamint Felhasználóink is meghatározó szerepet játszottak. Nélkülük nem mondhatnánk el magunkról, hogy pénzügyileg és gazdasági helyzetét tekintve stabil, a jövőbe optimiz­mussal és tervekkel telve tekintő szervezet a GS1 Magyarország.” – vélekedett Viszkei György a cég múltjáról és jövőjéről.

A GS1 Magyarország évek óta szo­ros partneri együttműködést ápol az EDITEL Hungary-vel, mellyel kö­zös célként határozták meg az elek­tronikus adatcsere (EDI) szabvá­nyosított megoldásainak alkalmazását és a vállalatok ezirá­nyú fejlődésének támogatását. Az EDI lehetővé teszi az üzleti partne­rek közötti egységes, automatikus és elektronikus dokumentumcserét, melynek segítségével az üzleti tranzakciók gyorsabbá, pontosabbá és hatékonyabbá válnak.

„Szívből gratulálunk a GS1 Magyarországnak a 35. évforduló al­kalmából, bízunk a további sikeres együttműködésben, mely által a modern ellátási láncok optima­lizálását elősegíthetjük.” – Hernádi Gábor, Sales Manager – EDITEL Hungary

EDITEL Partnerhálózat