+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

EDITEL Journal 1-18

A jót még jobban csinálni

Mint EDI szolgáltató természetesen a legszívesebben arról beszélünk, milyen nagy lehetőségeket rejt az elektronikus adatcsere, és mi minden érhető el az üzleti folyamtokban, ha az ember az adatok automatizálását választja…

A legszebb számunkra mégis az, amikor azt látjuk, hogy ezekből a lehetőségekből a közös fejlesztések során olyan EDI folyamatok születnek, melyek nagyban hozzásegítik a cégeket hosszútávú üzleti céljaik elérésben. Mint például egyik régi ügyfelünk, a szlovák Meggle/Rajo esetében, aki három országot fog össze az elektronikus üzleti folyamatokkal, melyekbe még logisztikai partnerét, a DACHSER-t is sikeresen integrálni tudja, a DESADV-nak köszönhetően.

Néha az ember változásra szánja el magát, mint a logisztikai óriás C.S. CARGO is, aki nemrég EDI Integrációs megoldását bővítette ki, hogy üzleti folyamatait még átláthatóbban és hatékonyabban tudja kezelni. Néha pedig úttörőnek kell lennie, mint a hús- és kolbászgyártó Wiesbauernek, aki ezzel egy teljes ipari szektornak mutat példát.

Mindegyik esetben örömmel támogatjuk ügyfeleinket egyéni projektjeik kivitelezésében, melyeket most kifejezetten büszkén mutatjuk be Önöknek ebben a sokszínű Journal kiadványban.

 

Töltse le az EDITEL Journal-t e-paperként

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.