+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Automatizálás a zöldség és gyümölcs szektorban

Automatizálás zöldség gyümölcs szektor

A gyümölcs- és zöldségfélék esetében a fogyasztók igényesebbek, mint valaha. Az árunak friss szedésűnek/szüretelésűnek kell lenni, és emellett természetesen jó formá­júnak és hibátlannak. Magától ér­tetődő az is, hogy a teljes termékskálának mindig elegendő mennyiségben kell rendelkezésre állnia. Pontosan ezek a fogyasztói követelmények teszik a zöldség és gyümölcs szektort gyorsan változóvá és az árubeszerzést bonyolulttá.

Ezenkívül nagyon gyakran változtat­ják megrendeléseiket az üzletek is, továbbá gyakori az úgynevezett helyettesítő tételek szállítása is, ha az eredetileg megrendelt áru nem áll rendelkezésre. Például, ha a szőlő már nincs a műanyag tálcában, akkor azokat kartondobozban szállítják.

Mind az árugazdálkodási, mind az EDI rendszereket fel kell készíteni ezekre a kihívásokra annak ér­dekében, hogy optimálisan támogas­sák az áruk fizikai áramlását. Az osztrák szoftvergyártó és tanácsadó cég, az activeIT erre az ágazatra sza­bott árukezelési rendszert kínál, amelyet számos neves ügyfél használ már sikeresen.

Az activeIT, az EDI kapcsolatok zökkenőmentes kezeléséhez ko­operációspartnere, az EDITEL szakértelmére támaszkodik.

Az activeIT ügyvezető igazgatója, Marko Klein szerint: „Az EDITEL segítségével megbízható partnert találtunk az adatfeldolgozás területén, aki ügyfeleink minden adatformátumát hatékonyan, kompetensen dolgozza fel, amellyel nagyon elége­dettek vagyunk.

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.