Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

EDI a létesítménykezelésben

Az iparágról

A létesítménykezelés összeköti az embereket, a munkahelyeket és a technológiát. A létesítménykezelés, amit épületkezelésként, vagy technikai karbantásként is neveznek, lehetővé teszi a kórházak, lakóházak és egyéb létesítmények gördülékeny napi működését és fenntartását. Annak érdekében, hogy ezek a létesítmények hiba nélkül tudjanak működni, rengeteg részletnek kell a háttérben összehangoltan működnie, az épület tervezésétől kezdve, a belső kialakításán át, egészen a napi karbantartási mukákig.

Kihívások az iparágban

Ha a létesítménykezelést lebontjuk a részfolymataira, akkor látható, hogy ezen összetett foyamatok alapja az információ hatékony átadása, a megfelelő időben a megfelelő félnek. Ezt követi az információ megfelelő feldolgozás a belső rendszerben. Ez minden információra igaz, a termékinformációktól kezdve, a megrendélesi és szállítási információkon és a tisztítóanyagok használatának bizotnsági előírásain át, egészen a energiafelhasználási adatokig.

Az EDI használatának előnyei

A sztenderdizált elektronikus adatcsere (EDI) használata, mely az elmúlt 30 év alatt jelentős technológiává nőtte ki magát a fogyasztói cikkek iparágában, ezen a területen is hatalmas lehetőségeket rejt magában. Segítségével a fenti folyamatok nyomonkövethetővé válnak a jelenben, a jövőben pedig az üzleti partnerek közötti kommunikáció hatékonyabbá válhat, mint valaha:

  • Egyetlen adatformátum használata a teljes iparágban
  • Automatizált megrendelési folyamatok és számlázás
  • Automatizált számlaellenőrzés
  • Egyszerűbb árukezelés és az áruk átlátható nyomonkövetése
  • Az igények pontos felmérése és a termelés pontos tervezése
  • Kevesebb manuális munka, kevesebb hibalehetőség az adatkezelésben, mint például a biztonsági információk esetében
  • etc.

Fontos információk röviden

EDITEL Partnerhálózat