Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+36 / 23 / 504 - 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

Egészségügy / Gyógyszeripar

Az ágazat jellemzői

Az egészségügyi ellátáshoz több szereplő összehangolt működése szükséges. Ide tartoznak a kórházak, egészségügyi intézmények, gyógyászati segédeszköz- és gyógyszergyártók és a beszállítók. Így együttesen alkotnak egy összetett ellátási láncot, mellyel garantálják a különböző gyógyszerek, gyógyászati eszközök és élelmiszerek rendelkezésre bocsátását az egészségügyi dolgozók és a betegek számára.

Kihívások

A költségek okozta nyomás minden szereplőt érint. Az egyre csökkenő állami források miatt szükségszerű a munkaidő és az erőforrások megfelelő elosztása. A vevői igények rövid időn belüli teljesítése is kulcsfontosságú, elég ha csak egy életmentő gyógyszerre gondolunk. Ehhez az adatok megfelő és gyors kezelése és a szállítási feltételek szigorú betartása elengedhetetlen. A legfontosabb cél a páciensek egészsége.

EDI nyújtotta előnyök

Az elektronikus adatcsere (EDI) mindezek megvalósításához nyújt hathatós segítséget. Az EDI a következő folyamatokban fejti ki pozitív hatását:

  • az adatok gyors és pontos rögzítése és cseréje, mint például a gyártási szám, lejárati dátum és további speciális termékjellemzők
  • rövidebb kiszállítási idő és manuális munka megtakarítása
  • megbízható szállítás
  • az áruk nyomonkövethetősége
  • túl sok termék egyszeri kiszállítása
  • hatékonyságnövelés és költségcsökkenés a logisztikai folyamatokban
  • GS1 szabványok használata az egész szektort átívelően

EDITEL Partnerhálózat