+ 36 / 23 / 504 – 845
MŰSZAKI TÁMOGATÁS -849
EDI TANÁCSADÁS -847

35 éves jubileumát ünnepli a GS1

GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját. A nemzetközi szabványrendszer magyarországi képviselőjeként, a GS1 úttörő megoldást hozott a hazai kereskedelmi folyamatok automatizálásban.

Magyarország 1984-ben csatlako­zott a nemzetközi EAN rendszer­hez, melynek előkészítésében és lebonyolításában nagy szerepet vállalt Viszkei György, a GS1 Magyarország elnöke, aki az elmúlt évtizedekben végigkísérte a vállalat fejlődését.

„Nem csak szakmai munkában, de sikerekben is gazdag 35 év áll mö­göttünk, melynek elérésében min­denkori irányító testületeink és kollégáink mellett szakmai és stratégiai Partnereink, valamint Felhasználóink is meghatározó szerepet játszottak. Nélkülük nem mondhatnánk el magunkról, hogy pénzügyileg és gazdasági helyzetét tekintve stabil, a jövőbe optimiz­mussal és tervekkel telve tekintő szervezet a GS1 Magyarország.” – vélekedett Viszkei György a cég múltjáról és jövőjéről.

A GS1 Magyarország évek óta szo­ros partneri együttműködést ápol az EDITEL Hungary-vel, mellyel kö­zös célként határozták meg az elek­tronikus adatcsere (EDI) szabvá­nyosított megoldásainak alkalmazását és a vállalatok ezirá­nyú fejlődésének támogatását. Az EDI lehetővé teszi az üzleti partne­rek közötti egységes, automatikus és elektronikus dokumentumcserét, melynek segítségével az üzleti tranzakciók gyorsabbá, pontosabbá és hatékonyabbá válnak.

„Szívből gratulálunk a GS1 Magyarországnak a 35. évforduló al­kalmából, bízunk a további sikeres együttműködésben, mely által a modern ellátási láncok optima­lizálását elősegíthetjük.” – Hernádi Gábor, Sales Manager – EDITEL Hungary

Kérjük, aktiválja a cookie-kat a böngésző beállításaiban, hogy a weboldal teljes tartalmát el tudja érni.
Jelenleg elavult böngészőt használ, mely biztonsági hiányosságokhoz és csökkentett felhasználói élményhez vezethet.
Hogyan frissítheti egyszerűen böngészőjét.